WFC, 23 november a.s.
Future of Food: Food for Futurists

De toekomst van ons voedsel spreekt tot de verbeelding: we zien 3D-printers aan het werk, kweekvlees en insecten op ons bord. De toekomst van ons voedsel is tegelijkertijd fel omstreden. Hij gaat over belangen van dieren, boeren, consumenten en multinationals. Hij gaat over het landschap en de draagkracht en uitputting van de aarde. Hij gaat over ongelijkheid: honger in het ene land, obesitas in het andere.

Elk verhaal over de toekomst van ons voedsel heeft met deze context te maken. Elk verhaal belicht hoe dan ook een beperkt aantal aspecten. Hoe maak je daarin de keuze?

Trendbureau Overijssel, de Dutch Future Society en team Strategie Provincie Gelderland organiseren op 23 november een middag over de toekomst van ons voedsel… maar vooral: een middag voor iedereen die wil nadenken hoe je verantwoord en inspirerend over de toekomst van ons voedsel kunt spreken.

Voor meer info en aanmeldingen:

Future of Food (23-11-18)

Share